Home

Home

Waterschoentjes een uitkomst!

De vloer rondom zwembaden is hard en vaak glad waardoor kinderen snel onderuit gaan. Ook al proberen steeds meer zwembaden anti slip stenen te gebruiken, het gebeurt toch nog behoorlijk vaak dat een kleintje uit glijdt.

Waterschoentjes zijn dan echt een uitkomst. De waterschoenen hebben een goed profiel aan de onderzijde waardoor ze niet meer uit kunnen glijden rondom het zwembad.

Waterschoentjes zijn niet alleen handig voor rondom het zwembad maar ook voor bijvoorbeeld op het strand. Het zand kan in de zomer flink heet worden met name tussen 11 en 15.00. De kindervoetjes hebben nog weinig eelt op hun voetjes waardoor het voor hun extra vervelend is om op heet zand te lopen. Met waterschoentjes hebben ze dit probleem niet meer.

Ga je naar een vakantieplek waar ze geen zandstrand maar een kiezelstrand hebben? Dan zijn waterschoentjes helemaal een uitkomst. Niet meer schuifelen naar het water en au au roepen maar gewoon zo het water inlopen.

De waterschoentjes hebben ook een beschermende functie zoals bv tegen zee egeltjes. De naalden van zee-egeltjes zijn pijnlijk maar er ook zeer lastig uit te krijgen. Het lastige is dat je de zee egeltjes ook niet zo snel ziet. Zee egels zoeken de mens niet op, het grootste gevaar is als je er per ongeluk op gaat staan. De stekels breken dan af en zijn er lastig uit te krijgen.
Zee egels komen minder vaak voor in gebieden met een sterke golfslag. Met name in gebieden met weinig golfslag, riffen en waterplanten komen veel zee egels voor. Met name in populaire vakantie bestemmingen zoals Griekenland, Zuid Frankrijk, Spanje, Kroatie komen zeer veel zee egels voor. Wil je voorkomen dat je in een zee egel gaat staan zorg er dan voor dat je (en natuurlijk je kinderen) waterschoentjes dragen.

Kortom waterschoentjes zijn ideaal:
- rondom het zwembad
- voor lopen op het warme strand
- lopen op kiezel steentjes /stranden
- ter voorkoming van het stappen in zee egeltjes

Waterschoentjes zijn er in verschillende designs (bv design maritiem, haaien print, bloemen print en natuurlijk effen kleuren) en in verschillende maten. Zo zijn er waterschoentjes baby: bv waterschoentjes in maat 18/19 en waterschoentjes maat 20/21. Maar ook voor grotere kinderen zijn er waterschoentjes.

De waterschoentjes die StoereKindjes verkopen bieden ook nog een een UV bescherming van 50+. Kortom voortaan altijd waterschoentjes mee op vakantie en naar het zwembad.

Leave a comment