Wetsuit Kind | Kinder wetsuit
Wetsuit Kind | Kinder wetsuit
 • Kinder Wetsuit Stars -...

  Beperkte voorraad
  € 24,75

  Heeft je kind het snel koud? Dan is dit de oplossing. Deze wetsuit van het merk Beco heeft korte mouwen en benen en is gemaakt van gemaakt uit SCR-neopreen met een dikte van 2 mm.

  Rond de armen en benen zitten speciale elastische inserts van elasthaan die een aangenaam draagcomfort mogelijk maken en een hoge mate van bewegingsvrijheid. 

  De wetsuit beschermt natuurlijk ook tegen UV stralen. De rits aan de voorzijde zorgt ervoor dat je de wetsuit makkelijk aan en uit kan trekken.

  Kleur: zwart, roze, rood




  Beperkte voorraad

Wetsuit Kind

Op zoek naar een leuke kinder wetsuit?

Houd je kind van snorkelen of heeft uw kleintje het ook zo snel koud in het zwembad of in de zee? Dan is een kinder wetsuit een uitkomst. Het 2mm neopreen materiaal zorgt ervoor dat kinderen geen last meer hebben van onderkoeling na een lang verblijf in het water.

StoereKindjes heeft wetsuits van het merk Beco. Dit is een bekend Duits zwemmerk wat bekend staat om zijn kwaliteit.

Hoe werk een wetsuit?

Een wetsuit is van Neopreen gemaakt wat bekend staat om z'n isloerende werking.  Een wetsuit houd je lichaam warm doordat er een dun laagje water wordt vastgehouden tussen onze huid en het neopreen. Dit water wordt verwarmd door de warmte van ons lichaam. Een klein beetje water in het wetsuit is dus belangrijk. 

Een wetsuit moet niet te ruim zijn. Als een wetsuit te ruim is dan komen er continue 'golfjes' koud water het wetsuit binnen. Het lichaam zal dan moeite hebben om dit te verarmen waardoor je kind het alsnog koud krijgt. 

De andere voordelen van een wetsuit ..


Een wetsuit zorgt er ook voor dat je kind optimaal beschermd tegen de schadelijke UVA en UVB stralen. Het biedt namelijk een UPF factor van 50+. Zeker als je veel in het water ligt en dus veel zon oppikte zoals bij snorkelen, zwemmen en alle andere watersporten is dit een handige bijkomstigheid


Daarnaast beschermd een wetsuit ook tegen kwallen beten. 

Waar moet je op letten bij het aanschaffen van een wetsuit:
.