Home

Home

Ruilen en retouren: Hoe en Wanneer? 

Ruilen en retourneren van artikelen is natuurlijk mogelijk.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.


Geheel conform de daarvoor gebruikelijke voorwaarden zijn de verzendkosten van uw retourzending voor eigen rekening. Veel artikelen kunt u qua afmeting terugsturen via een brievenbuspakje met track & trace (goedkoopste optie, circa € 3,95). 

Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder (DHL Parcel, Post Nl).


Indien u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht, dan zijn de kosten voor het retour zenden geheel voor rekening van de klant en ontvangen wij graag een maitlje op het volgende email adres: info@stoerekindjes.nl. 

Indien u een bedrag betaald heeft, dan zullen wij het bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping, terugbetalen. Hierbij is wel de voorwaarde dat het product reeds terug ontvangen is door StoereKindjes of een sluitend bewijs van complete terugzending overlegd kan worden.

Wanneer je een item retour wil sturen kan dit naar ons retouradres:
Stoerekindjes
Oscar Romerostraat 2
3065 EH Rotterdam


Print en vul in dit formulier 

Mocht je niet in gelegenheid zijn om dit formulier te printen dan is het ook mogelijk om op de pakbon duidelijk aan te geven of je wilt ruilen of retourneren. 


Indien u wilt ruilen dan wel een bestelling wilt retourneren dan verzoeken wij u om de artiklen in de volgende staat terug te sturen: 

• Compleet (indien er meerdere stukken binnen het product aanwezig zijn)

• Niet gebruikt of gedragen (met uitzondering als het over een slip of boxershort is gepast)

• De originele kaartjes/labels moeten nog bevestigd zijn aan het product.

Stoerekindjes is niet verantwoordelijk voor schade tijdens en na de levering. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen.


Wil je een item retour sturen: mail ons dan eerst even op: info@stoerekindjes.nl. Vermeld in deze mail je ordernummer of klantnummer zoals in je pakbon staat.
• Geef aan over welk artikel het gaat.
• Vermeld je bankrekening nummer op welke rekening je het retourbedrag wil ontvangen.

- Verzend het item retour aan bovenstaand adres, met op de enveloppe je ordernummer.
- Gebruik correcte verzendmaterialen.

Bij een retour wordt het bedrag binnen 14 dagen naar je bankrekening teruggestort.


Klachten of een verkeerd artikel ontvangen

Heb je een verkeerd of beschadigd artikel ontvangen, dan verzoeken wij je vriendelijk om dit binnen 7 werkdagen te melden bij ons. Verkeerd verstuurde of beschadigde artikelen kunnen geretourneerd worden naar bovenstaand post adres.

Heb je een andere klacht? Meld dit dan zo snel mogelijk via info@stoerekindjes.nl. Je klacht wordt binnen 7 werkdagen behandeld. We sturen je hier per e-mail een bevestiging van. Wij zullen samen met jou tot een gepaste oplossing komen.

 

  

Klik op een van onderstaande categorieën als u op zoek bent naar uv-zwemkleding voor baby's, kinderen of volwassenen.  

UV-ZWEMKLEDING VOOR BABY’S

UV ZWEMKLEDING JONGENS

UV ZWEMKLEDING MEISJES

UV ZWEMKLEDING VOLWASSENEN

Bent u op zoek naar een specifiek artikel klik dan op 1 van onderstaande categorieen.


UV SHIRTS

ZONNEHOEDJES

ZONNEBRILLETJES

ZWEMPAKJE

WATERSCHOENTJES

BADPONCHO

KINDERBADJAS

BABYPET