Home

Home

Meisjes Bikini: leuke meisjes bikini’s die ook nog eens UV beschermend zijn

De nieuwe meisjes bikini van Snapper Rock zijn binnen! Dit jaar zijn er verschillende vrolijke meisjes designs waar je mee gezien kan worden. Snapper Rock heeft dit jaar 3 verschillende modellen:

zo is er:

- het de halter meisjes bikini
- de ‘traditionele’ meisjes bikini
- de ‘triangle’ meisjes bikini

meisjes bikini halter bikini meisjes sea turtle bikini meisjes triangle  

Zoals je kunt zien in de afbeeldingen verschillen met name de bovenstukjes van model. Zo kunt u zelf uitkiezen waar uw dochter zich het prettigst bij voelt.

Op het moment dat de zon het hardst schijnt (tussen 11.00 en 15.00) raden we aan om een UV shirt over de bikini te dragen. Zo zorgt u ervoor dat uw dochter optimaal beschermd is tegen de schadelijke UV stralen. Bij alle meisjes bikini’s hebben we leuke bijpassende UV shirts. De UV shirts drogen snel, dragen comfortabel en je kan er gewoon mee zwemmen.

Stel dus zelf je ideale strand look samen. Vind je het lastig om te kiezen? Snapper Rock heeft ook 2 setjes waar de bikini met de UV shirt reeds als set te verkrijgen is. Zie hieronder de 2 UV setjes:

      

SnapperRock is een merk dat opgericht is in New Zealand waar de Ozon laag bijzonder dun is, hier is goede zonbescherming cruciaal. Uitgangspunt van SnapperRock bij de ontwikkeling van de UV kleding is een goede zonbescherming zonder het plezier van het spelen in het water en in de zon weg te halen. SnapperRock biedt UV kleding voor baby’s, jongens en meisjes. Snapper Rock biedt UV zwemkleding die voldoet aan alle eisen die ouders belangrijk vinden (ademend, snel drogend, UV protection (98% van de schadelijke zonnestralen wordt tegengehouden) en die kinderen vanwege de leuke style en designs graag willen dragen.

Kortom op zoek naar een leuke meisjes bikini? Met deze bikini's weet je als ouder dat je zeker goed zit. De bikini in combinatie met een UV shirt beschermd optimaal tegen de zon en je dochter vind het ook nog eens geweldig om te dragen.

Kijk snel en maak samen je keuze!

Leave a comment