Home

Home

Nieuw merk ColorKids: Leuke jongens zwembroeken, meisjes bikini's en ..........

ColorKids: kwalitatief kleurrijk kindermerk met leuke UV zwemkleding

Hier heb je alle type weer soorten. Het kan flink waaien, regenen maar ook de zon kan zich goed laten zien. Op de prachtige Deense stranden is het goed toeven en is het belangrijk om je ook goed tegen de zon te beschermen. Bij ColorKids geloven ze in de magie van kleuren en wat kleuren bij mensen oproepen qua gevoelens. Daarom spelen kleuren, patronen en ‘graphics’ een belangrijke rol in alle designs van ColorKids. Middels de patronen en kleuren geven ze ook een bepaalde ‘attitude’ mee aan hun zwemkleding.

Daarnaast biedt ColorKids kwaliteit, functionaliteit en innovatieve materialen. Dit in combinatie met de aanspreken patronen en kleuren is het een merk dat zeer geliefd is bij de kids. Daarnaast test ColorKids zijn producten uit bij echte kids om te achterhalen wat comfortabel draagt en aansluit bij het gedrag van kids.

UV Zwemkleding Meisjes

Ook deze zomer heeft ColorKids weer stoere en leuke UV zwemkleding ontwikkeld waar je mee gezien kan worden.
Voor meisjes heeft ColorKids leuke Bikini’s in vrolijke kleuren, helemaal passend bij de zomerse sferen. Daarnaast heeft ColorKids ook leuke meisjes badpakken, UV pakjesUV shirts en stoere boardshorts voor meisjes. Het leuke van ColorKids is dat het er niet alleen goed uitziet maar ook nog eens aantrekkelijk is geprijsd. Ook wel zo prettig voor de portemonnee.
De UV shirts hebben allemaal een opstaande kraagje waardoor de nek ook goed beschermd wordt. De boardshort zijn gemaakt van comfortabel materiaal wat ook weer snel droogt na het zwemmen.
Dus is je dochter wat minder gecharmeerd van bikini’s of badpakken, dan heeft ColorKids leuke combinaties van UV shirts met stoere bijpassende boardshort.

Zie hieronder een paar voorbeelden van echte must haves voor deze zomer…

uv zwemkleding meisjes colorkids

UV Zwemkleding Jongens

Voor jongens heeft ColorKids leuke stoere zwembroeken dan wel Boardshort met bijpassende UV shirts. De UV shirts hebben een UV beschermingsfactor van UPF50+ en de zwembroeken een UPF van 40+. Zo kunnen de jongens oneindig lang heerlijke ravotten op en om het water. De zwembroeken zijn er in een effen stoere kleur (blauw, geel etc) of met een stoer patroon. 

Wat dacht je van onderstaande stoere outfit:

uv zwemkleding jongens

Kortom ColorKids is absoluut een aanvulling op ons huidige UV zwemkleding assortiment voor kinderen. En we hopen dat jullie ook je weg vinden naar dit leuke fantastische merk!

Wist je dat ColorKids als merk is gestart met regenkleding? Op onze regenkleding website vind je ademende regenbroeken, kwalitatieve regenjassen die ook ademen en noem maar op. 

Leave a comment