Home

Home

Zomerpret begint hier onmisbare items voor actieve kinderen

Investeer in een paar fijne basics voor de warmste dagen

De zomerpret begint natuurlijk met het kopen van de juiste soort kleding. Een paar fijne basics voor in de buitenlucht komt daarom maar al te goed van pas. Denk daarbij aan een romper met een kort mouwtje of in een mouwloos design. De ideale basic om te dragen onder een leuk tuinbroek. Of laat je kindje lekker spelen, kruipen of tijgeren door de tuin in enkel een romper op het moment dat de temperatuur écht een piek heeft bereikt. De rompers zijn vandaag de dag in tal van kleuren te koop, zodat er voor iedere smaak een passend aanbod is. En kies je meteen voor een overslagromper? Dan kun je het aan- en uittrekken net even wat makkelijker maken.

De hele dag vermaak met het leukste speelgoed

De volgende stap? Dat is het kopen van het leukste buitenspeelgoed voor je kindje. Hierdoor weet je zeker dat je kindje zich uren kan vermaken in de buitenlucht. Van kleurrijke emmertjes tot aan schepjes en van zandrollers tot aan bellenblaasmachines. Op het gebied van het speelgoed lijkt er enorm veel aanbod te zijn. Voor iedere leeftijd is er altijd wel een passend aanbod aan speelgoed te vinden. Weet je op dit moment al erg goed wat voor soort speelgoed je graag in huis haalt?

Zorg voor een optimale bescherming van je kindje met de juiste zonbescherming

Breng je met je kindje maar al te graag lekker veel tijd door in de buitenlucht? Dan mag de juiste soort zonbescherming natuurlijk niet ontbreken. Het huidje van je kindje is erg gevoelig en kan sneller verbranden. Kies dus altijd voor een zonnebrand met een erg hoge factor, het liefste een SPF50. Maar kijk daarnaast ook meteen naar een paar fijne zonnehoedjes en kleed je kindje in speciale zwemkleding als je lekker gaat spetteren. Met de juiste soort voorbereiding kun je de hele dag zorgeloos genieten in de buitenlucht.

Leave a comment