Home

Home

UV kleding betalen bij stoerekindjes

Naast iDEAL bieden we via Paypal ook betalen van jouw Paypal rekening. Meer dan 2 miljoen Nederlanders betalen al met PayPal. Met PayPal kun je al je aankopen in binnenland en buitenland veilig betalen. Betalen met PayPal is geheel gratis. Binnen een aantal minuten heb je een eigen Paypal rekening geopend. Je kan ook via Paypal met Credit Card betalen.

Bij stoerekindjes.nl kun je betalen met IDEAL, PayPal en Credit Card.

 

IDEAL
PAYPAL

CREDIT CARD

- BANKOVERSCHRIJVING 

 

Let op de optie om met Credit card te betalen zit bij Paypal, dus kies de optie Paypal- betalen met Credit Card als Paypal gast.

Betalen van je UV kleding met iDEAL

Wij willen het online shoppen van UV kleding graag makkelijk maken. Daarom bieden we verschillende betaalmethoden aan. Een daarvan is betalen met iDEAL. Je kan per iDEAL rechtstreeks en online betalen vanaf je bankrekening.  Een aantal banken heeft deze betaalmethode ontwikkeld om de betaling van onlineproducten en -diensten gemakkelijk te maken. iDEAL is online betalen via internetbankieren. Hiermee wordt het bedrag direct van je rekening afgeschreven alsof je een overboeking uitvoert.

iDEAL betalen heeft de afgelopen jaren flink terrein gewonnen op het gebied van online afrekenen. Er zijn in Nederland inmiddels meer dan 13.000 webwinkels die betalen met iDEAL als betaalmethode aanbieden. In 2010 had 54% van de mensen die online producten en diensten kopen een voorkeur om te betalen met iDEAL. Consumenten noemen als voornaamste redenen om te kiezen voor iDEAL betaling, dat het gemakkelijk, snel en veilig is.

 

 

Betalen van je UV zwemkleding met Paypal 

Heb je niet de mogelijkheid om via internetbankieren je UV kleding te betalen? Betaal dan makkelijk via PayPal

 

Naast iDEAL bieden we via PayPal ook betalen van jouw PayPal rekening. Meer dan 2,4 miljoen Nederlanders betalen al met PayPal. Betalen met PayPal is geheel gratis. Binnen een aantal minuten heb je een eigen PayPal rekening geopend. Je bankrekening of creditcardnummer is dan veilig opgeslagen in je PayPal-rekening dus het is niet nodig eindeloos je gegevens in te voeren. Met PayPal heb je alleen een e-mailadres en wachtwoord nodig en kun je binnen een paar klikken veilig online betalen.

 

PayPal is een online betaalservice die in Nederland snel aan populariteit wint en internationaal door miljoenen mensen gebruikt wordt voor online betalingen tussen personen onderling en bedrijven. Sinds kort zijn ook PayPal betalingen via de mobiele telefoon mogelijk. Om te betalen is alleen een e-mailadres nodig. In 2010 behaalde PayPal een totaal transactievolume van 92 miljard dollar en ook in Nederland maakt PayPal, met 2,4 miljoen rekeninghouders, een explosieve groei door. In Nederland heeft één op de vier online kopers een PayPal-rekening en kun je al bij 36% van de Nederlandse webshops met PayPal betalen.

 

Wil je betalen met je credit card (van je man!)

Je kan ook via PayPal met Credit Card betalen. Door het koppelen van je creditcard, autoriseer je PayPal een klein bedrag af te schrijven (max. 0,20 ct) van je rekening. Na deze afschrijving van je creditcard, stuurt PayPal je een willekeurig gegenereerde viercijferige code. Deze code vind je op het overzicht van je creditcard naast het afgeschreven bedrag van PayPal. In de sectie beschrijving, staat de code afgedrukt naast het woord "PAYPAL". Heb je online toegang tot het overzicht van de creditcard afschrijvingen, dan kan het een aantal werkdagen duren voordat deze afschrijving zichtbaar is. Dit is afhankelijk van de creditcard maatschappij. Als je geen online toegang hebt tot jeoverzicht, ontvang je het afschrift per post.

 

Betalen van je UV kleding via een bankoverschrijving 

Heb je geen online betaal mogelijkheden om je UV kleding te betalen, betaal dan via bankoverschrijving.

Mocht je geen toegang hebben tot internetbankieren via iDEAL, via PayPal of je Credit Card en wil je liever het bedrag voor je UV kleding direct per bank aan ons overmaken dan is dit ook mogelijk. Mail ons op ikbenstoer@stoerekindjes.nl en we zullen aangeven hoe we dit mogelijk maken

 

Wij willen het online shoppen van UV kleding bij stoerekindjes graag makkelijk maken. Daarom bieden we verschillende betaalmethoden aan. Je kan per iDEALrechtstreeks betalen vanaf je bankrekening.  Een aantal banken heeft deze betaalmethode ontwikkeld om de betaling van onlineproducten en -diensten gemakkelijk te maken. iDEAL is online betalen via internetbankieren. Hiermee wordt het bedrag direct van je rekening afgeschreven alsof je een overboeking uitvoert.

 

Voor vragen over het betalingen kunt u mailen naar ikbenstoer@stoerekindjes.nl

of bel naar: 06-34864290

 

 

Wilt u naar:

UV (zwem)kleding voor jongens

Klik hier 

UV (zwem)kleding voor meisjes

Klik hier

UV (zwem)kleding voor baby’s

Klik hier

UV (zwem)kleding voor moeders

Klik hier

UV Zonnehoedjes & caps

klik hier

Zwemluiers

Klik hier

Zonnebrilletjes

Klik hier                                       

Strandlakens en badponcho’s

Klik hier                               

Waterschoentjes

Klik hier

UV bescherming voor kinderwagens

klik hier

Sale

Klik hier