Home

Home

UV Zwemkleding

Wat is UV zwemkleding


UV zwemkleding is zwemkleding die eveneens een optimale bescherming biedt tegen de schadelijke stralen van de zon. Het materiaal van UV Zwemkleding zorgt ervoor dat het snel droogt snel en dat het luchtig draagt. Ideaal dus voor op vakantie, een dagje strand, zwembad of gewoon in de tuin.

UV Zwemkleding Baby


De baby huid is extra kwetsbaar en kan zichzelf nog niet beschermen tegen de zon. Voor een baby is het dan ook extra belangrijk om de huid zoveel mogelijk te bedekken. UV zwemkleding biedt dan een oplossing. Het draagt namelijk comfortabel (het is elastisch) en daarnaast is uv-zwemkleding gemaakt van ademende stof waardoor het ook nog eens luchtig draagt en het beschermt optimaal (98%) tegen de gevaarlijke UV stralen van de zon.
Voor de allerkleinsten hebben we de volgende UV badmode:
UV shirt baby
Baby badpak
Zonnehoedje baby
Baby zwembroek
Baby petje
Baby zonnebril 

Voor baby’s is het belangrijk om zoveel mogelijk de huid te bedekken en daarom raden wij UV shirts en zwempakjes aan met lange mouwen en lange pijpjes.
                               UV zwemkleding baby

UV-zwemkleding kind hip en stijlvol


De kinderhuid is dan wel niet meer zo kwetsbaar als de babyhuid ook deze moet goed beschermd worden. Kinderen brengen in verhouding tot volwassenen veel meer tijd buiten door en pakken ongemerkt veel meer zon mee dan wij als ouders door hebben. Belangrijk om kinderen dan ook niet alleen te beschermen tegen de zon als je op vakantie gaat maar ook gewoon in Nederland als ze buiten of in de tuin spelen.
Voor kinderen hebben we allemaal leuke en hippe trendy uv zwemkleding. Zo hebben we UV badmode van o.a. O’Neill, het stijlvolle Petit Crabe uit Denemarken, Playshoes met allerlei vrolijke designs, IQ-UV en Lassig.

Voor kinderen hebben we de volgende verschillende categorieën:
Zwempak Kind
UV-shirt kind
Zonnehoedjes
Kinderpet
Kinderzonnebrillen
Waterschoentjes
Zwembroek kind

                                UV-zwemkleding kind

UV Zwemkleding Sale


Ben je op zoek naar UV Badmode die in de aanbieding is? Natuurlijk hebben wij artikelen die wij afprijzen omdat deze bijvoorbeeld zijn van vorig seizoen. Kijk dan ook snel of er iets bij zit en stel zelf je ideale UV zwemset samen.

StoereKindjes is altijd op zoek naar leuke UV-Zwemkleding merken die op een hoog kwalitatieve manier de UV zwemkleding maken. Denk hier bijvoorbeeld aan het Okotex Certificaat. Al onze zwemkleding die we verkopen is getest op hun UV bescherming door de daarvoor geautoriseerde instanties.
Heb je een vraag over UV zwemkleding mail ons dan gerust. Wil je meer weten over de zon en waarom de kinderhuid extra kwetsbaar is kijk dan eens naar alle informatie op de volgende pagina.
Klik op 1 van onderstaande categorieën:

UV-zwemkleding baby

UV-zwemkleding kind

UV-zwemkleding volwassenen