Home

Home

Over UV kleding

 

UV beschermende of UV werende kleding is de ideale manier om je goed te beschermen tegen de schadelijke stralen van de zon.

 

In de zon zitten is heerlijk en gezond. Iedereen heeft vitamine D nodig, en niets is leuker dan een dag aan het strand. We gaan veel en vaak op vakantie naar zonnige oorden. Waar we helaas niet altijd bij stil staan is dat het verbranden van de huid, zeker de kinderhuid echt schadelijk kan zijn.

Wij willen niet iedereen angstig maken, maar wel wijzen op het belang van goede zonbescherming. Je moet veel en vaak smeren, zeker op de plekken die snel verbranden in de zon. Een goede aanvulling op veel en vaak insmeren, is UV beschermende kleding ook wel bekend als UV werende kleding.

Wij bieden stoere hippe UV kleding merken aan, zodat je kind er altijd cool uit ziet op het strand. De UV kleding die wij verkopen heeft een factor 50+ bescherming. Dit betekent dat je kind op de plekken waar de UV kleding zit, niet zal verbranden. UV beschermende kleding is dus ideaal voor rug en schouders. Juist die plekken die wel snel verbranden in de zon.

Wij adviseren iedereen om goed in te smeren en tussen 11:00-15:00 ,wanneer de zon het sterkste straalt, goede UV werende kleding te dragen of de schaduw op te zoeken.

Vergeet ook niet dat het heel handig is, het scheelt enorm veel smeren, het zand blijft niet meer plakken op de net ingesmeerde huid....en je kind kan direct het zwembad in. Dus ook niet meer wachten tot de zonnebrand is ingetrokken.

Ideaal voor kids en ouders!

 

Ga hier naar de webshop van stoerekindjes

En om dan toch nog maar de nadruk te leggen op wat de zon kan doen, een mooi filmpje:

 

Voor vragen over UV kleding kunt u mailen naar: info@stoerekindjes.nl of bel naar: 06-81233756

 

 

Wilt u naar:

UV (zwem)kleding voor jongens

Klik hier 

UV (zwem)kleding voor meisjes

Klik hier

UV (zwem)kleding voor baby’s

Klik hier

UV (zwem)kleding voor moeders

Klik hier

UV Zonnehoedjes & caps

klik hier

Zwemluiers

Klik hier

Zonnebrilletjes

Klik hier                                       

Strandlakens en badponcho’s

Klik hier                               

Waterschoentjes

Klik hier

UV bescherming voor kinderwagens

klik hier

Sale

Klik hier