Home

Home

Zonnehoedjes baby 

Net als de UV kleding, kunnen de zonnehoeden nat worden en drogen ze super snel.

Voor een goede bescherming bij een zonnige dag adviseren we natuurlijk UV kinderkleding. Daarnaast is een goede zonnehoed heel belangrijk. Het zonnehoedje zorgt voor extra bescherming van het gezichtje van je baby en daarnaast heeft een zonnehoedje baby vaak een brede rand en zelfs soms een flap in de nek.

We bieden diverse stoere en hippe zonnehoedjes aan op stoerekindjes. Voor meisjes hebben we mooie zogenaamde buckethats in o.a. wit en roze en voor de kleine meisjes bijzondere zonnehoedjes met een flap in de nek. De flap in de nek zorgt voor extra bescherming.

Voor jongens hebben we natuurlijke verschillende stoere en leuke zonnehoedjes. Denk aan een zonnehoedje haai of gewoon een mooie zonnehoedje blauw van het merk Snapper Rock.

Vergeet niet naast het kopen van een mooi UV shirt, ook een hippe zonnehoed te kopen.

 

Voor vragen over de zonnehoedjes kunt u mailen naar: ikbenstoer@stoerekindjes.nl of bel naar 06-81233756

Zonnehoedjes voor baby 's. leuke zonnehoedje voor babys

 

 

Voor ouders is de UV werende kleding en UV beschermende zwemkleding ideaal. Geen gedoe meer met keer op keer insmeren met dure zonnebrandcrème, de UV kleding droogt super snel.

 

voor vragen over de uv werende zwemkleding voor baby's kunt u mailen naar: info@stoerekindjes.nl of bel naar 06-81233856


Klik hieronder op de categorie waar u naar toe wilt gaan om de artikelen te bekijken en te kopen:
 

UV-Zwemkleding voor baby’s

UV Baby Badpak

UV Shirt Baby

Zonnehoedjes Baby

Baby Zwembroek

Baby ZonnebrilletjesKlik op een van onderstaande categorieen als u op zoek bent naar zwemkleding voor kinderen of volwassenen.  

UV Zwemkleding Jongens

UV Zwemkleding Meisjes

UV Zwemkleding volwassenen