Home

Home

Waterschoenen jongens

We hebben gezocht naar stoere waterschoenen en een aantal merken ingekocht. U kunt denken aan merken zoals Playshoes. Een aantal passen heel leuk bij de UV kleding die we aanbieden.waterschoenen zijn ideaal voor een dag op het hete zand van het strand. Zeker bij kiezelstranden of stranden met veel schelpen zijn waterschoentjes echt onmisbaar. De waterschoenen kunnen natuurlijk nat worden en zijn daarom ideaal om mee te gaan zwemmen, of een dag op de boot door te brengen. waterschoenen zijn ideal te gebruiken.

waterschoenen van Stoerekindjes zijn makkelijk aan te trekken en bovendien zien ze er nog leuk uit ook! Er is keuze uit maar liefst  10 verschillende waterschoenen , van streepjes tot stipjes.

De waterschoenen geven bescherming aan de voeten tegen pijnlijke steentjes of schelpjes op het strand maar ook tegen andere glibberige dingen in het water! Een ander voordeel van de waterschoentjes is dat ze gemakkelijk zijn in onderhoud. Na een dagje zon,  zee en strand spoel je de waterschoenen zo af onder de kraan. Ideaal voor kinderen dus!

Voor een goede bescherming bij een zonnige dag adviseren we natuurlijk UV kinderkleding. Maar we horen steeds vaker van klanten dat ze meer strandartikelen zochten en graag bij ons wilde kopen. Daarom hebben we een aantal handige artikelen toegevoegd. Zoals zwemluierswaterschoenenzonnehoeden en nu ook UV kleding voor moeders.

 

Voor vragen over de waterschoenen voor baby's kunt u mailen naar info@stoerekindjes.nl of bel naar 06-34864290


 

 

Wilt u naar:

UV (zwem)kleding voor jongens

Klik hier 

UV (zwem)kleding voor meisjes

Klik hier

UV (zwem)kleding voor baby’s

Klik hier

UV (zwem)kleding voor moeders

Klik hier

UV Zonnehoedjes & caps

klik hier

Zwemluiers

Klik hier

Zonnebrilletjes

Klik hier                                       

Strandlakens en badponcho’s

Klik hier                               

Waterschoentjes

Klik hier

UV bescherming voor kinderwagens

klik hier

Sale

Klik hier