Home

Home

Waterschoenen meisjes

We hebben gezocht naar stoere waterschoenen en een aantal merken ingekocht. U kunt denken aan merken zoals Playshoes. Een aantal passen heel leuk bij de UV kleding die we aanbieden. waterschoenen zijn ideaal voor een dag op het hete zand van het strand. Zeker bij kiezelstranden of stranden met veel schelpen zijn waterschoentjes echt onmisbaar. De waterschoenen kunnen natuurlijk nat worden en zijn daarom ideaal om mee te gaan zwemmen, of een dag op de boot door te brengen. waterschoenen zijn ideal !

We bieden een aantal verschillende soorten waterschoenen , en zijn continu op zoek naar nieuwe hippe modellen om toe te voegen aan onze waterschoenen  collectie.

Naast kinder waterschoentjes  biedt stoerekindjes ook diverse stoere zonnehoedjes en zonnebrillen aan op stoerekindjes .

Voor een goede bescherming bij een zonnige dag adviseren we natuurlijk UV kinderkleding. Maar we horen steeds vaker van klanten dat ze meer strandartikelen zochten en graag bij ons wilde kopen. Daarom hebben we een aantal handige artikelen toegevoegd. Zoals zwemluiers, waterschoenen, zonnehoeden en nu ook UV kleding voor moeders.

 

Voor vragen over de waterschoenen voor meisjes kunt u ons het beste bereiken door te mailen naar: info@stoerekindjes.nl of bel naar 06-34864290

 

Waterschoenen voor kinderen. Bestel online bij Stoerekindjes. Waterschoenen voor stoere kids!

 

 

Wilt u naar:

UV (zwem)kleding voor jongens

Klik hier 

UV (zwem)kleding voor meisjes

Klik hier

UV (zwem)kleding voor baby’s

Klik hier

UV (zwem)kleding voor moeders

Klik hier

UV Zonnehoedjes & caps

klik hier

Zwemluiers

Klik hier

Zonnebrilletjes

Klik hier                                       

Strandlakens en badponcho’s

Klik hier                               

Waterschoentjes

Klik hier

UV bescherming voor kinderwagens

klik hier

Sale

Klik hier