Home

Home

Waterschoenen baby

We hebben gezocht naar stoere waterschoenen en een aantal merken ingekocht. U kunt denken aan merken zoals Playshoes. Een aantal passen heel leuk bij de UV kleding die we aanbieden. waterschoenen zijn ideaal voor een dag op het hete zand van het strand. Zeker bij kiezelstranden of stranden met veel schelpen zijn waterschoentjes echt onmisbaar. De waterschoenen kunnen natuurlijk nat worden en zijn daarom ideaal om mee te gaan zwemmen, of een dag op de boot door te brengen. waterschoenen zijn ideal te gebruiken.

waterschoenen van Stoerekindjes zijn makkelijk aan te trekken en bovendien zien ze er nog leuk uit ook! Er is keuze uit maar liefst  10 verschillende waterschoenen , van streepjes tot stipjes.

De waterschoenen geven bescherming aan de voeten tegen pijnlijke steentjes of schelpjes op het strand maar ook tegen andere glibberige dingen in het water! Een ander voordeel van de waterschoentjes is dat ze gemakkelijk zijn in onderhoud. Na een dagje zon,  zee en strand spoel je de waterschoenen zo af onder de kraan. Ideaal voor kinderen dus!

Voor een goede bescherming bij een zonnige dag adviseren we natuurlijk UV kinderkleding. Maar we horen steeds vaker van klanten dat ze meer strandartikelen zochten en graag bij ons wilde kopen. Daarom hebben we een aantal handige artikelen toegevoegd. Zoals zwemluiers, waterschoenen, zonnehoeden en nu ook UV kleding voor moeders.

 

Voor vragen over de waterschoenen voor baby's kunt u mailen naar info@stoerekindjes.nl of bel naar 06-34864290

 


 

 

Voor ouders is de UV werende kleding en UV beschermende zwemkleding ideaal. Geen gedoe meer met keer op keer insmeren met dure zonnebrandcrème, de UV kleding droogt super snel.

 

voor vragen over de uv werende zwemkleding voor baby's kunt u mailen naar: info@stoerekindjes.nl of bel naar 06-81233856


Klik hieronder op de categorie waar u naar toe wilt gaan om de artikelen te bekijken en te kopen:
 

UV-Zwemkleding voor baby’s

UV Baby Badpak

UV Shirt Baby

Zonnehoedjes Baby

Baby Zwembroek

Baby ZonnebrilletjesKlik op een van onderstaande categorieen als u op zoek bent naar zwemkleding voor kinderen of volwassenen.  

UV Zwemkleding Jongens

UV Zwemkleding Meisjes

UV Zwemkleding volwassenen