Home

Home

Meisjes Zwemluiers

 

Wij van Stoerekindjes adviseren UV kinderkleding voor een goede bescherming bij een zonnige dag. Steeds vaker horen we van klanten dat ze meer strandartikelen zochten en graag bij ons wilde kopen. Daarom hebben we een aantal handige artikelen toegevoegd. Zoals zwemluierswaterschoenen,zonnehoeden en zonnebrilletjes.

 

Voordelen Zwemluiers

Het grootste voordeel van een zwemluier is dat het de ontlasting binnen het broekje houdt. De wasbare zwemluiers voor baby's hebben een plastic laagje aan de binnenkant waardoor het de eerste kleine beetje urine tegenhoudt. Hierdoor is het een handig product voor in het zwembad.

In vele zwembaden zijn zwemluiers verplicht te dragen. Daar maken ze zich geen zorgen om de urine maar meer om de ontlasting. Urine wordt namelijk afgebroken door het chloor wat in het water zit. De wasbare zwemluiers van Stoerekindjes sluiten goed af rond de beentjes van de baby. De zwemluiers hebben aan beide zijde klittenband waardoor de zwemluiers goed om het lichaam heen passen. We hebben zowel leuke zwemluiers voor baby meisjes als baby jongens. 

 

Op deze pagina kunt u de aangeboden zwemluiers vinden. Klik hier om er naar toe te gaan.

 

Bij vragen over de zwemluiers kunt u mailen naar: Info@stoerekindjes.nl
of bel naar 06-34864290


 

 

Voor ouders is de UV werende kleding en UV beschermende zwemkleding ideaal. Geen gedoe meer met keer op keer insmeren met dure zonnebrandcrème, de UV kleding droogt super snel.

 

voor vragen over de uv werende zwemkleding voor baby's kunt u mailen naar: info@stoerekindjes.nl of bel naar 06-81233856


Klik hieronder op de categorie waar u naar toe wilt gaan om de artikelen te bekijken en te kopen:
 

UV-Zwemkleding voor baby’s

UV Baby Badpak

UV Shirt Baby

Zonnehoedjes Baby

Baby Zwembroek

Baby ZonnebrilletjesKlik op een van onderstaande categorieen als u op zoek bent naar zwemkleding voor kinderen of volwassenen.  

UV Zwemkleding Jongens

UV Zwemkleding Meisjes

UV Zwemkleding volwassenen