Home

Home

Zwemluiers

Wij van Stoerekindjes adviseren UV kinderkleding voor een goede bescherming bij een zonnige dag. Steeds vaker horen we van klanten dat ze meer strandartikelen zochten en graag bij ons wilde kopen. Daarom hebben we een aantal handige artikelen toegevoegd. Zoals zwemluiers, waterschoenen, zonnehoeden en zonnebrilletjes.

 

Voordelen zwemluiers:

De zwemluiers zijn in eerste instantie gemaakt om ontlasting binnen de zwemluier te houden. Zo zijn er verschillende soorten zwemluiers. Wegwerpzwemluiers houden geen urine tegen, dit komt er doorheen. De wasbare zwemluiers hebben een plastic laagje aan de binnenkant waardoor het eerste kleine beetje urine tegengehouden wordt. (geen harde garantie door beweeglijkheid van de kinderen). Ontlasting wordt in beide varianten prima op zijn plaats gehouden.

In veel zwembaden (vooral in het buitenland, Frankrijk) zijn zwemluiers verplicht. Daar maken ze zich niet zoveel zorgen om urine maar wel om de ontlasting. Urine wordt afgebroken door het chloor in het water. De wasbare zwemluiers van Stoerekindjes sluiten goed af rond de beentjes. We hebbben zowel leuke zwemluiers voor baby jongens als meisjes.

 

Op deze pagina kunt u de aangeboden zwemluiers vinden. Klik hier om er naar toe te gaan.

 

Bij vragen over de zwemluiers kunt u mailen naar: Info@stoerekindjes.nl of bel naar 06-34864290


 

Voor ouders is de UV werende kleding en UV beschermende zwemkleding ideaal. Geen gedoe meer met keer op keer insmeren met dure zonnebrandcrème, de UV kleding droogt super snel.

 

voor vragen over de uv werende zwemkleding voor baby's kunt u mailen naar: info@stoerekindjes.nl of bel naar 06-81233856


Klik hieronder op de categorie waar u naar toe wilt gaan om de artikelen te bekijken en te kopen:
 

UV-Zwemkleding voor baby’s

UV Baby Badpak

UV Shirt Baby

Zonnehoedjes Baby

Baby Zwembroek

Baby ZonnebrilletjesKlik op een van onderstaande categorieen als u op zoek bent naar zwemkleding voor kinderen of volwassenen.  

UV Zwemkleding Jongens

UV Zwemkleding Meisjes

UV Zwemkleding volwassenen