Home

Home

Zonnebrillen baby

UV beschermende Zonnebril voor baby's. Handig voor op strand of om mee te zwemmen in een zwembad. Deze kinderzonnebril zijn kwalitief goede zonnebrillen. Zo verkopen wij 17 verschillende soorten kinderzonnebrillen. Zo is er voor ieder een keuze. 

We adviseren UV kinderkleding voor een goede bescherming bij een zonnige dag. Steeds vaker horen we van klanten dat ze meer strandartikelen zoeken, zoals zonnebrillen en zonnehoedjes. Daarom hebben we een aantal handige artikelen toegevoegd. Zoals zwemluiers, waterschoenen, zonnehoeden en kinderzonnebril.

 

Bij vragen over de zonnebrillen  kunt u mailen naar: ikbenstoer@stoerekindjes.nl of bel naar 06-81233756

leuke zonnebrillen Baby. Bestel online bij stoerekindjes. De nummer 1 in UV zwemkleding en kinderzonnebrillen voor kinderen en baby's

 

Voor ouders is de UV werende kleding en UV beschermende zwemkleding ideaal. Geen gedoe meer met keer op keer insmeren met dure zonnebrandcrème, de UV kleding droogt super snel.

 

voor vragen over de uv werende zwemkleding voor baby's kunt u mailen naar: info@stoerekindjes.nl of bel naar 06-81233856


Klik hieronder op de categorie waar u naar toe wilt gaan om de artikelen te bekijken en te kopen:
 

UV-Zwemkleding voor baby’s

UV Baby Badpak

UV Shirt Baby

Zonnehoedjes Baby

Baby Zwembroek

Baby ZonnebrilletjesKlik op een van onderstaande categorieen als u op zoek bent naar zwemkleding voor kinderen of volwassenen.  

UV Zwemkleding Jongens

UV Zwemkleding Meisjes

UV Zwemkleding volwassenen