Home

Home

Zwemluiers baby

Leuke zwemluiers zijn te koop bij Stoerekindjes. keuze uit verschillende modellen. voor ieder wat wils.

 

De grootste voordeel van een zwemluier is dat het de ontlasting binnen het broekje houd. Hierdoor is het een uitstekend product om tegebruiken aan zee of in het zwembad. De wasbare zwemluiers voor baby's hebben een speciaal laagje aan de binnenkant waardoor het de eerste kleine beetje urine tegenhoudt. Hierdoor is het een handig product voor in het zwembad. In vele zwembaden  zijn zwemluiers verplicht te dragen.  Daar maken ze zich geen zorgen om de urine maar meer om de ontlasting. Urine wordt namelijk afgebroken door het chloor wat in het water zit. De wasbare zwemluiers van Stoerekindjes sluiten goed af rond de beentjes van de baby. Hierdoor blijft alles binnen de luier. De zwemluiers hebben aan beide zijde klittenband waardoor de zwemluiers goed om het lichaam heen passen. Stoerekindjes bied verschillende modellen zwemluiers aan. 

 

Voordelen van de zwemluiers:
Houd de ontlasting binnen het broekje
Sluiten goed aan op het lichaam
Vele leuke modellen

 

klik hier om de onderstaande zwemluiers te bestellen 

 

 

Voor ouders is de UV werende kleding en UV beschermende zwemkleding ideaal. Geen gedoe meer met keer op keer insmeren met dure zonnebrandcrème, de UV kleding droogt super snel.

 

voor vragen over de uv werende zwemkleding voor baby's kunt u mailen naar: info@stoerekindjes.nl of bel naar 06-81233856


Klik hieronder op de categorie waar u naar toe wilt gaan om de artikelen te bekijken en te kopen:
 

UV-Zwemkleding voor baby’s

UV Baby Badpak

UV Shirt Baby

Zonnehoedjes Baby

Baby Zwembroek

Baby ZonnebrilletjesKlik op een van onderstaande categorieen als u op zoek bent naar zwemkleding voor kinderen of volwassenen.  

UV Zwemkleding Jongens

UV Zwemkleding Meisjes

UV Zwemkleding volwassenen