Home

Home

Over stoerekindjes De Nr 1 in UV beschermende kleding

Stoere hippe UV beschermende kleding

Bij Stoere Kindjes vinden wij het belangrijk om vandaag te leven, hard te werken, veel tijd door te brengen met onze kids en VOORAL TE GENIETEN en LOL te hebben. Wij willen ons leven makkelijker maken met handige en leuke artikelen en we willen dat andere van onze ervaringen kunnen profiteren.


Onze inzet en passie is het vinden van slimme oplossingen of producten die ons hectische leven als hardwerkende en genietende ouders net even makkelijker maken. Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? We focussen ons hierbij op producten of oplossingen die zowel functioneel zijn in het gebruik, gemakkelijk zijn voor ouders en kindjes en die er tegelijkertijd mooi en stoer eruit zien. Zodat onze kindjes er ook blij van worden.

Waarom UV beschermende zwemkleding


Op vakantie in Florida, zag ik mijn middelste verbranden waar ik bij stond. Ondanks dat ik dacht dat ik hem goed had ingesmeerd. Ik ben dezelfde dag nog gaan zoeken naar een handig UV Shirt en wat schetste mijn verbazing: in Amerika hebben ze allemaal leuke stoere en hippe UV shirts (terwijl mijn perceptie tot nu toe van UV kleding was: een beetje oudbollige designs).

Mijn zoontje vond het helemaal stoer. Hij wilde het de hele dag aanhebben, hij vond het lekker zitten en het droogde snel. Het voordeel is ook dat je kids uren kunnen spelen in het water en dat ze goed beschermd zijn. Geen gedoe meer met eindeloos smeren.

Terug in Nederland bleek deze UV kleding wel op kleine schaal verkrijgbaar te zijn, maar weinig eigentijdse, moderne collecties. Dus zijn we op zoek gegaan in binnen- en buitenland naar hippe sorteringen. Ons assortiment UV kleding met factor 50+ UPF biedt ouders het gemak van minder smeren... en heeft ook net dat beetje extra qua design, kleur en kwaliteit waardoor je kindje er stoer uitziet!

We voeren mooie merken zoals Snapper Rock, Cabana Life, Sunbusterskids, en Playshoes. Voor onze accesoires zijn we continue op zoek naar leuke hippe merken, dus als je een tip hebt laat het ons horen!

Het enthousiasme dat wij voor onze collectie UV kleding voelen, willen wij graag delen met onze klanten en partners. Wij staan voor persoonlijke, vriendelijke en betrouwbare service en samenwerking. Mocht je dus toch niet tevreden zijn met je aankoop, of past de UV zwemkleding niet helemaal goed, dan kan je altijd ruilen.

www.stoerekindjes.nl is onze webshop waar wij UV kleding direct verkopen.

Daarnaast zijn wij distributeur voor UV kleding in Europa. Mocht je onze collecties ook zelf willen aanbieden in jouw (web)shop, neem dan contact met ons op: angela@sk010.nl

Contactgegevens Stoerekindjes


Magazijn (voor ruilen en retouren): 
Adres: Mijkenbroek 48
          4824 AC Breda

Kantoor:
Adres: Oscar Romerostraat 2
              3065 EH Rotterdam             

Telefoonnummer: 06 – 81233756
E-mail adres: ikbenstoer@stoerekindjes.nl

KVK nummer: KVK 57239878

Geregistreerd te Rotterdam

BTW nummer: BTW 852496849B01

Voor vragen over Stoerekindjes kunt u mailen naar ikbenstoer@stoerekindjes.nl, of bel naar 06-81233756

Klik hieronder op de categorie waar u naar toe wilt gaan om de artikelen te bekijken en te kopen:
 

UV-ZWEMKLEDING VOOR BABY’S

UV BABY BADPAK

UV SHIRT BABY

ZONNEHOEDJES BABY

BABY ZWEMBROEK

BABY ZONNEBRILLETJESKlik op een van onderstaande categorieen als u op zoek bent naar zwemkleding voor kinderen of volwassenen.  

UV ZWEMKLEDING JONGENS

UV ZWEMKLEDING MEISJES

UV ZWEMKLEDING VOLWASSENEN